(recept
si oblíbilo 18 návštěvníků)
Tondovo kuře
Potřebné ingredience
Čtvrtky kuřete, cibule, česnek, mrkev, celer, petržel, kečup, rajský protlak, sůl,cukr, provensálské koření
Postup přípravy
Kuře naporcujeme, osolíme, opepříme. Pekáček vymažeme olejem, dno posypeme cibulí nakrájenou na kolečka, na plátky nakrájenou mrkví, petrželí a celerem. Na zeleninu dáme kuře. Posypeme prolisovaným česnekem a cukrem. Pomažeme protlakem, zalijeme kečupem a posypeme provensálským kořením. Nakonec trošku podlijeme vodou a dáme péct do trouby nejméně na hodinu a půl.
Dno vymazaného pekáčku poklademe cibulí nakrájenou na kolečka.
Přidáme mrkev.
...celer a petržel.
...nasolené kuře s česnekem.
...pomažeme protlakem.
...zalijeme kečupem a posypeme provensálským kořením.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
laskonka333
(upraveno)
21. 4. 2016, 18:14
marcelka1976
(upraveno)
21. 4. 2016, 4:24
vynikající,moc na chutnalo
inka
(upraveno)
3. 6. 2006, 11:38
Lenko, díky za recept, vynikající !! Inka
Jane777
(upraveno)
8. 5. 2006, 20:23
zdravím Leni,tak oběd byl super,jako přílohu jsem nakonec udělala rýži na kari a moc nám to chutnalo fakt super.Manžel i syn se na to nějak netvářili ,ale když se do toho pustili,tak názor rychle změnili opravdu díky za skvělý recept ,mějte se Jana
Jane777
(upraveno)
8. 5. 2006, 10:52
tak mám tu dobrotu už v troubě ,jen pořád nevím co k tomu za přílohu????????Poradíte ,díky Jana
Jane777
(upraveno)
7. 5. 2006, 11:38
zdravím myslím, že vím co bude zítra u nás k obědu vypadá to super,mějte se jana
zlatá rybka
(upraveno)
7. 5. 2006, 10:37
Super nemá chybu jen se zaprášilo A ta vůně jak jsem to pekla !!!!
nicky1
(upraveno)
20. 3. 2006, 12:40
Včera jsem to dělala, a výborné, snědlo se vše, mohu jen doporučit, jen cukru jsem dala maličko a myslím,že by mi tam vůbec nechyběl,ale to je na každého chuti. Manželovi to chutnalo i s cukrem. Výborné, vypadalo to krásně už když jsem to dávala do trouby.
desty
(upraveno)
14. 3. 2006, 22:25
Teda Lenko, klobouk dolů..to jste si dala práce to takto nafotit A vypadá to teda báječně
Lenka
(upraveno)
14. 3. 2006, 22:45
@desty
Jitko, jo jo, kdysi jsem to fotila kamarádce, abych ji navnadila na dobrý oběd A teď se mi fotky hodily. A je to opravdu výtečné
kekina
(upraveno)
14. 3. 2006, 21:35
Jezisi pani Lenko tak na takovyhle obed bych se nechala pozvat, to bych si i k vam do te Ostravy zajela Vy budete teda kucharinka
kukina
(upraveno)
14. 3. 2006, 12:23
Tak jsem vyrobila kuře. Nekdřív muž reptal, že chce klasické, ale potom "zbaštil" téměř vše. Ze 4 kusů na nás 3 holky zbyl 1 kousek. Super recept. Díky
Lenka
(upraveno)
14. 3. 2006, 22:45
@kukina
To jsem moc rááááda
Sabatt
(upraveno)
5. 3. 2006, 17:16
mňam mňam..sestřelili jsme ptáka,upekli a snědli Dámy tohle je fakt mňamka,jen místo provensálu jsme mu dopřáli grilovací koření. Tak rychle jsme kuře ještě nesnědli snad nikdy doporučuju vyzkoušet
Kendy
(upraveno)
5. 3. 2006, 17:47
@Sabatt
Hele at nedostanete ptaci chripku sestrelit v dnesni dobe ptaka
Sabatt
(upraveno)
5. 3. 2006, 20:35
@Kendy
To neva Aspoň jsou ptáci dostupnější